Újra KultPult-estek Bécsben!

 
2023. Feb. 28. 10:14

Újra KultPult-estek Bécsben!

2023. február 28., Kedd 10:14

Az utolsó beszélgetés- Veiszer Alindával. Photocredit Nra Smnd es Janos Nemet / 2019.

Az újrainduló KultPult-estek első vendége Rainer-Micsinyei Nóra színésznő lesz, aki erre az alkalomra alkotott standup műsorával lép fel. Ezután az itthon-otthon témájáról, valamint eddigi színészi pályafutásáról, kihívásairól és sikereiről, valamint Bécsbe költözésének eddigi tanulságairól beszélget vele Bencze Mariann. Akik még emlékeznek a járvány miatt abbamaradt rendezvény sorozatra, tudják, hogy ő a lelke, a megálmodója ennek a típusú közösségi életnek. A szervuszausztria.hu olvasói sok évvel ezelőtt – a kezdetekkor – találkozhattak vele - itt.  S hogy mi lett az álmokból, tervekből, azt most egy ORF interjúból is megtudhatjuk. A magyar nyelvű podcast itt hallgatható meg.

A járvány előtti utolsó csendes ülős beszélgetés vendége Veiszer Alinda volt 2019 tavaszán, a helyszín a bécsi Budapest bisztró továbbra is a közreműködők között van – finomságokkal látja el a jelenlévőket. Az április 27-i rendezvényt bécsi Loffice-ban tartják – ennek indulásáról is beszámolt annak idején a szervuszausztria.hu - itt.  . Közreműködő partner még a Lean in Femspace . 

A szervezők a meghívott vendéggel együtt tehát április 27-én 18.30-kor várják az érdeklődőket – jegyek ezen a linken válthatók.

1 komment:
Bella | 2023. március 2., Csütörtök 15:02
A jegyvasarlashoz beillesztett link sajnos nem müködik!

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl