Anna Netrebko új szerepben

 
2015. Jan. 12. 09:12

Anna Netrebko új szerepben

2015. január 12., Hétfő 09:12

Civilben ritkán látja a közönség Anna Netrebkót. Most különleges esemény adott erre lehetőséget: a Kismartonban nyáron a neves szoprán védnökségével színre kerülő gyermekopera, a Hókirálynő szerepválogatásánál Netrebko maga is jelen volt, Christiane Lutz rendezővel és Karsten Januschke rendezővel együtt.

A jegyek – már a szereposztás véglegessé válása előtt – kaphatók, és az érdeklődés is igen nagy. Az Andersen meséjéből írt gyermekopera a nyári zenei évad egyik szenzációjának ígérkezik Kismartonban, érthető, ha már az énekesek válogatását is nagy érdeklődés előzi meg. Saját bevallása szerint Netrebkót lenyűgözték a nagyszerű hangok, amelyeket a bécsi meghallgatáson hallott. – Nagyon boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek, és az opera iránti rajongásom ily módon közvetíthetem az Esterházy-kastély kis látogatói felé. – mondta a meghallgatáson.

A Hókirálynő című opera ismerős Netrebko számára, aki nemcsak egy kisfiú édesanyjaként elkötelezett a gyermekopera műfaja iránt: pályája kezdetén, 16 évesen Gerda szerepét énekelte a szentpétervári Marinszkij Színház színpadán. Az opera átdolgozott verzió német nyelvű ősbemutatójának 2015. június 12-én lesz az Esterházy-kastély Haydn-termében.

Jegyek a Szentmargitbányai Opera Irodájában válthatók

vagy:

festspielbuero@panevent.at
T +43 2680 42042

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39