Az álompár: Anna Netrebko és Yusif Eyvazov

 
2015. Dec. 30. 22:47

Az álompár: Anna Netrebko és Yusif Eyvazov

2015. december 30., Szerda 22:47

Az esküvő pazar volt: az ünnepelt szoprán talpig hófehérben mondta ki a bécsi Palais Coburgban a boldogító igent. Anna Netrebko és az azerbajdzsáni tenor, Yusif Eyvazov esküvőjére száznyolcvan vendég volt hivatalos, köztük persze a család, mindkettejük szülei, Netrebko huga, és az énekesnő immár nyolcéves kisfia.

Az orosz-osztrák állampolgárságú, opera énekesnő nemzetközi ismertsége 2002-es salzburgi fellépésétől számítható (a Don Giovanni Donna Anna szerepében hódította meg végleg az operakedvelő közönséget), talán ezért is kötődik különlegesen Ausztriához. Az sem véletlen, hogy az azerbajdzsáni énekessel másfél évvel ezelőtt éppen Salzburgban jelentették be – a Nyári Játékok idején.
 
A menyasszony németül, a vőlegény oroszul mondta ki az igent. A szertartás után 16 hófehér konflis vitte a násznépet a Liechtenstein palotába, ahol orosz DJ moderálta a mulatságot, és persze nem maradt el a tűzijáték sem. Az ifjú pár most hat hétig zavartalanul élvezheti egymás társaságát, aztán újra kezdődik a kemény munka: Netrebko a világ megannyi rangos operaházában lép fel, nem egy helyen férjével együtt.
 


jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39