A Mission impossible világpremierje a Bécsi Operában

Rajongói övezetté alakul a Ring

 
2015. Júl. 23. 13:37

A Mission impossible világpremierje a Bécsi Operában

Rajongói övezetté alakul a Ring

2015. július 23., Csütörtök 13:37

Nem kell megijedni, ezúttal csak másfél napig tart a bécsi Ring lezárása. Nem úgy, mint tavaly nyáron, amikor az Operában és a környékén forgatták a filmet. A Mission impossible – Rogue Nation című film elkészült. A mostani forgalomkorlátozás oka a világbemutató. Az Operaházban ebből az alkalomból 17 méter széles és 9,5 fél méter magas vetítővásznat szereltek fel. Tom Cruise, a film főszereplője is megérkezett már.

Tavaly, a forgatás idején is sokan voltak kíváncsiak a világsztárra, és így van ez most is. Méltóképpen üdvözölte a színész a hódolatát kifejező rajongókat: a Belvedere erkélyéről integetett, és dicsérte a várost. Tavaly ugyanezt az Operaház erkélyéről adta elő a forgatás szüneteiben. A bécsiek külön értékelik, hogy Cruise kérése volt: közönség előtt először Bécsben, az Operaházban vetítsék a filmet.

Rajta kívül nemcsak a film rendezője, hanem a Paramount Pictures vezetői is eljöttek a világpremierre, és persze több színész, köztük Rebecca Ferguson. A fő attrakció azonban vitathatatlanul az 53 éves Tom Cruise, aki ezúttal ötödször játssza Ethan Hunt titkos ügynök szerepét.

A Schwarzenbergplatz és a Babenbergerstraße között lezárt Ringen egyébként meglepően jól eloszlott a korlátozás első napján a forgalom. Kellemetlenségek inkább az érintett üzlet- és vendéglátóhely tulajdonosok, beszállítók és magán busz társaságok jelentettek, akik nehezményezik a korlátozást. Annál is inkább mert a bemutató délutánján már nemcsak a Ringet, hanem a környező kis utcákat is lezárják.

Az előkészületek látványosak: az Operaházhoz vezető 60 méteres vörös szőnyeg felett hatalmas acél-fa konstrukció épült. A bemutató idejére a Ring rajongói övezetté alakul: a 2500 legjobb helyet már előzőleg kisorsolták. A szerencsések jutnak a legközelebb a sztárhoz. A rendezők mindenre felkészültek, vihar esetén mindenkinek biztosítanak ernyőt és esőköpenyt. A film trailere a Die Presse cikkében tekinthető meg,.

0 komment:

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39